Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Αγροτικά Εφόδια
 
Αγροτικά Εφόδια
Ρουμπεδάκης | Παραγωγή & Εμπορία Ζωοτροφών, Αγροτικά Εργαλεία, Μηχανήματα Χανιά Κρήτη
Στην επιχείρησή μας “Ρουμπεδάκης” η οποία βρίσκεται στα Χανιά, μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από αγροτικά εφόδια για τον επαγγελματία γεωργό και τον ερασιτέχνη κηπουρό στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
 
Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, η επιχείρησή μας σας προσφέρει όλα τα απαραίτητα αγροτικά εφόδια για την ολοκλήρωση μιας επιτυχημένης καλλιέργειας. Στηριζόμενοι στην πολύχρονη εμπειρία μας είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα ή απαίτηση σας. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα περισσότερα απ’ όσα χρειάζονται για να παράξουν τα αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα που επιθυμούν.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

 Ειδή Φυτοπροστασίας
 Λιπάσματα
 Σπόροι
 Αγροτικά Εργαλεία
 Είδη Προστασίας
 Ζωοτροφές
 Αρδευτικά - Υδραυλικά Προϊόντα

Είμαστε πάντα δίπλα στον κηπουρό και αγρότη με σεβασμό στο μόχθο του, παρέχοντας του τα κορυφαία προϊόντα της αγοράς σε ανταγωνιστικές τιμές σε συνδυασμό με την παροχή εξατομικευμένων συμβουλών.

 
 
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας για να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας βοηθήσει να κάνετε την ιδανική αγορά.
Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να στεκόμαστε δίπλα πάντα δίπλα σας, φροντίζοντας πάντα να σας προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.